Hesabından para yatırıp çekemiyorum. Paparaya güvenerek tüm param paparada ama Bayram günü harcayacak param kalmıyor kullanamadığım için. Ne kumar oynayan birisiyim ne yasa dışı bir şey. Ne de hesabıma kimse girmiyor. Nedir bu kısıtlama inceleme ne zaman açılır, madur olarak soruyorum.
Merhaba @kullanici3439
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba Dilan Hanım, uzun zamandır kısıtlamada hala bir yenilik yok, kendi paramı harcayamıyorum, hayatımda sıkıntılara yol açıyor ama ne ulaşabildiğim birisi var ne ilgilenen, gerçekten ne yapmalıyım artık anlamıyorum
Merhaba @kullanici3439
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba Dilan Hanım, evet bana bir mail atıldı ama mailde zaten bildiğimden fazla bir şey belirtilmedi, özet olarak yine geçici bloke konduğu ve incelemede olduğu söylendi, ne bir zaman ne extra bir bilgi. Anlıyorum Papara için de kritik bir durum ama gerçekten maduruz