Papara Hesabımı Sözleşmeli Yapmak

1 Ocak itibari ile gelen kurala göre onaylı hesaplar para gönderip alamayacaktı. Benim hesabım onaylı konumda, yani para gönderip alamıyorum ve sorun oluyor. Bugün sözleşmeliye geçmek için Akbank ATM’sinden 100 lira üzeri para yatırdım fakat sanırım bu yol ile sözleşmeli olmak için reşit olmak gerekiyor. Başka bir şekilde sözleşmeli hesaba geçebilir miyim? Eski kimlik kullanıyorum ve hafta içi kart bekleyip sözleşme imzalamak okuldan dolayı benim için zor. Edu Card alarak sorunumu çözebilir miyim? Edu Card tanımladıktan sonra bildiğim kadarıyla velimden para alabiliyorum. Peki sözleşmeli hesaba geçmek için izin isteyebilir miyim veya velimin hesabından bu yapılabilir mi?
Black kart sahibiyim ancak velim teslim aldığı için imza atamamıştım.
Şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni

Merhaba @ugurkaan :wave:

NFC’li telefonundan yeni kimlik kartını taratarak hesabını sözleşmeli hesaba yükseltebilirsin.

2 Beğeni

I really want to convert mine also to contract how do I do that

Merhaba kimliğimizi nasıl taratıp sözleşmeli hesaba gecicez

@yussuf Bu zamana kadar memnundum ama sanırım yeni kimliğe geçene kadar farklı bir alternatif kullanmalıyım.
Bu arada yukarda eski kimlik kullandığımı belirttim, sanırım otomatik mesaj gönderdiniz. 3 gündür bir çözüm yolu için uğraşıyorum, yeni kimliği okutun diyorsunuz.
Bugün hesabıma Edu Card tanımladım, ancak harçlık için yine sözleşmeli hesap istiyor.

ben yeni kart sipariş ettim ve az önce elime ulaştı fakat yine sözleşmeli olmadım

Merhaba topluluğa hoş geldin :wave: @eyupdrr ,

18 Yaş altıysan ve veli onayına tabiysen senden önce ilk velinin sözleşmeli olması gerekiyor. velin sözleşmeli olduktan sonra, yeni fotoğraflı kimlik kartınla beraber nfc destekli cihaz üzerinden hesabına giriş yapıp “Hesabım (sağ üst) > Sözleşmeli Hesaba Geç” adımı ile sözleşmeli hesaba geçebilirsin.