Papara hesabım inceleme altında ve işlem yapamıyorum.Neden inceleme altında?
Merhaba @Kyoraku
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba benimde hesabım 10 gündür inceleme altında ve hiçbir şekilde yardım alamıyorum ve hesabımda işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba @kullanici4132
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Benim de hesabım 2 haftadır inceleme altında yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @enineboyuna06
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Hesabım 11 gündür incelemede, yasadışı işlemim yok ve Papara’yı günlük hayatımda kullanıyorum. E-Posta adresime sadece inceleme başladığında bilgilendirme gönderildi. Hesabımda ne zaman işlem yapabilirim? İncelemesi benimle birlikte başlayan yakınlarımın hesapları 1 hafta önce açıldı.
Merhaba @MuhammedBilgetekin