Papara Hesabım Neden İnceleme Altında?

Papara hesabım inceleme altında ve işlem yapamıyorum.Neden inceleme altında?

3 Beğeni

Merhaba @Kyoraku :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

2 Beğeni

Merhaba benimde hesabım 10 gündür inceleme altında ve hiçbir şekilde yardım alamıyorum ve hesabımda işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olun

Merhaba @kullanici4132 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Benim de hesabım 2 haftadır inceleme altında yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba @enineboyuna06 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hesabım 11 gündür incelemede, yasadışı işlemim yok ve Papara’yı günlük hayatımda kullanıyorum. E-Posta adresime sadece inceleme başladığında bilgilendirme gönderildi. Hesabımda ne zaman işlem yapabilirim? İncelemesi benimle birlikte başlayan yakınlarımın hesapları 1 hafta önce açıldı.

Merhaba @MuhammedBilgetekin :waving_hand:t2: