Papara hesabım inceleme altına alınmış. Sürekli bakıyorum ancak hala inceleme bitmemiş. Neden benim hesabım inceleme altında bunu öğrenmek istiyorum, birde ne zaman biticek bu inceleme. Yardımcı olursanız sevinirim…
Merhaba @Zarc
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Sürekli kontrol etmeme rağmen herhangi bir mail göremiyorum. Herhangi bir yasadışı kumar oynamama rağmen hala inceleme altında. Kimi arkadaşımın paparası açılmış kimisinkinin de açılmamış. Rica edeceğim hesabını açın artık. Kolaylıklar diliyorum iyi akşamlar.
Tekrardan merhabalar, ben size yazdikcak siz bana duzgun bir crvap vermyiorsunuz. Bu surecin sonunda ben sucsuz cikacagim ve ciktigimda da size yaptirim uygulatacagim cunku hala aciklama yapilmiyor sadece mail kontrol edin diyorsunuz ve herhangi bir mailde gelmiyor. Ben sizi şikayet edecegim hem bu toplulukta ki calisan umursamayan kisileri ve paparada bu islere bakan kisilerin hepsinden sikayetci olacagim yeter artik islemlerimin hicbirini gerceklestiremiyorum. Rica edecegim bana yardim edin hayirli calismalar dilerim.