Papara hesabım hala inceleme altında yardım

Papata hesabım 2 haziran 2025 tarihinden beri inceleme altında ve para işlemi gerçekleştiremiyorum. Papara’da bütün kişisel bilgilerim var lakin hala beni inceleme altına sokuyor. Ne kadar rezalet bir sistemdir bu ? Derhal çözülmesini istiyorum. Bir aydır hesabımdaki bakiyeyi kullanamıyorum.

Merhaba @kullanici3956 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

1 Beğeni

PAPARA HESABIM YAKLAŞIK 35 GÜNDÜR İNCELEME ALTINDA İÇİNDE 33.000 TL YE YAKIN PARA VAR VE PARAMI HİÇBİR ŞEKİLDE KULLANAMIYORUM LÜTFEN ARTIK YARDIMCI OLUN VE HESAPLARI AÇIN.
BUGÜN BAZI HESAPLAR GÜNCELLEMEDEN SONRA GELEN ANKET İLE AÇILMIŞ FAKAT BANA ANKET GELMEDİ VE BENİM DURUMUMDA OLAN ÇOK KİŞİ VAR BİZE ANKET GELMEME SEBEBİ NEDİR SÜREÇ DAHA NE KADAR UZAYACAK ?güçlü metin

Merhabalar, tüm tanıdıklarımın papara hesabının incelemesi bitti ve kullanıma açıldı. Ancak benimki hala kapalı, yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Merhaba @kullanici5586 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici5595 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.