Papara hesabım uzun süredir inceleme halinde ve kullanamıyorum. İnceleme süreci için ne bir zaman veriyosunuz ne de şu tarihte biter diyebiliyorsunuz. Kullanıma devam edebilirsiniz bildirimi geldi ancak hala kullanamıyorum. Tamamen saçmalık
Merhaba @kullanici4904👋🏻
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende aynı bir aydan fazla geçici süresi ne zaman bitecek paralarım gitti diye bilirsiniz ama bizi kandırmayın
Merhaba @kullanici4690
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Aynı şekilde bende 22 gündür işlem yapamıyorum öğrenciyim ibanım papara haricinde bulunmamakta ailem para atamıyor artık sizden ricam bu işlemi artık bitirmeniz.
Merhaba @kullanici5221
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Aynısı, 1 aydır hiç bir şey yapamıyorum her girdiğimde hesabınız incelemede diyor
Merhaba @kullanici5288
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Benimde Hesabım yaklaşık 1 aydır hiçbir işlem yapamıyorum ne zaman açılacak kontrol edebilirsiniz hesabımı
Ama hiç kimse göndermedi ve hala bekliyorum mesajlarıma bakımyorsunuz ve paramız vermiyorsınız
Papara hesabım uzun süredir inceleme halinde ve kullanamıyorum. İnceleme süreci için ne bir zaman veriyosunuz ne de şu tarihte biter diyebiliyorsunuz. Kullanıma devam edebilirsiniz bildirimi geldi ancak hala kullanamıyorum. Tamamen saçmalık
Merhaba @Okan
Merhaba @kullanici4690
Merhaba @kullanici5298
Bende de aynısı hesabımı aktif olarak kullanamıyorum inceleme altına diyor
aynı durumdan dolayı hesabımı 1 aydır kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz
Benimde hesabım yaklaşık 1 aydır hiçbir işlem yapamıyorum ne zaman açılacak
Benimde Hesabım yaklaşık 1 aydır hiçbir işlem yapamıyorum ne zaman açılacak kontrol edebilirsiniz hesabım
Merhaba @kullanici5430
Merhaba @kullanici5461