Papara Hesabı Ne Zaman Açılacak Bilgilendirme Neden Yapılmıyor?!

Benim de aynı şekilde hesabıma giremiyorum uzun süredir paramı alamadığım için madurum

Yaa allah aşkina bu süresi ne zaman bitecek bitecek zaman berile

Merhaba @kullanici4690 :waving_hand:t2:

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma.

kac aydır hesabımdaki parami kullanamıyorum. Bu magduriyetimiz ne zaman son bulacak acaba? Bir tarih de vermiyorsunuz!!1

1 Beğeni

hesabımı açın artık inceleme uzun süredir devam ediyor paramı kullanamıyorum

1 Beğeni

Merhaba @kullanici6173 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Benim hesabım da 4 hazirandan beri incelemede hala inceleniyor görünüyor hiçbir şekilde yasadışı bir işlem yapmamama rağmen böyle bi an önce açılmasını talep ediyorum

Yaklasik 2 aydir hesabim kapali ve ben bir universite ogrencisiyim ne zaman paparayi arasim bastan savici konusuyorlar lutfen artik hesabimi acin sadece papara hesabim var ve o kadar magdurum ki anlatamam keske sizin de vicdaniniz olsa da yardimci olmaya calissaniz.

Merhaba @kullanici6243 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici6238👋🏻

yaklaşık 2 aydır bendede aynı problem var yardımcı olurmusunuz

Hesabınız genel incelemede yakın zamanda açılacak diyip duruyorlar, başka hiç bir cevap verilmiyor. Hesapta neden bu para geldi nereden geldi diyip resmi bir şekilde belge isteseler hızlı şekilde incelenmiş olur ama onu bile yapmıyorlar ve süreç başladığından beri hesabım bloke. Bana lütfen tarih veremiyoruz hızlı şekilde sonuçlanması için çalışıyoruz diye mail atmayın. Bana düzgün bir tarih verin veya benden gerekli bir belge vs varsa onu isteyin ve hesabımı açın.

Merhaba @kullanici6319 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Merhaba @kullanici6338 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Hesabınız genel incelemede yakın zamanda açılacak diyip duruyorlar, başka hiç bir cevap verilmiyor hiçbir şekide işlem yapamıyorum hesabım başından beri bloke, çevremdeki arkadaşlarım kullanabilmesine rağmen ben hala kullanamıyorum artık bir zaman belirtin veya hesabımı açın.

Merhaba @kullanici6599 :waving_hand:t2:

2 aydır hiçbir yasadışı işleme karışmamama rağmen hesabımı kullanamıyorum içinde para bulunmayan hesapların hepsi açılmış tek suçum paramı birikim hesabında tutmak öğrenciyim ve o kadar mağdurum ki lütfen artık bir şeyler yapın.

Merhaba @kullanici6627 :waving_hand:t2:

merhaba benimde hesabım 1-2 aydır inceleme altında, öğrenciyim ve hesabımın açılmasını sabırla bekliyorum, rica etsem banada yardımcı olur musunuz?

Merhaba @kullanici6694 :waving_hand:t2: