Paparamı açın
Merhaba @kullanici3833 ,
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
benimde hesabımda kısıtlama var ama herhangi bir olumsuz durum yok ne zaman açılıcak
Merhaba @kullanici3960
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Benimde herhangi bir olumsuz durumum yok ama hesabım incelemede, lütfen benim hesabımla da ilgilenir misiniz? Ödeme yapacağım ama hesabımı kullanamıyorum.
Merhaba @kullanici4319
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Bende de aynı sorun var haftalardır durum devam ediyor
Merhaba @kullanici4546
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Baya bir zaman oldu ben de hesabımı kullanamıyorum. İlk haftalarda incelemen tamamlandı artık hesabını kullanabilirsin gibi bir bildirim aldım ama uygulamaya her girdiğimde inceleme devam ediyor kullanamazsın bildirimi alıyorum. Ne zaman açılacak?
Merhaba @kullanici5210
Merhaba 24 gundur hesabim incelemede karti kullanmam gerektiginde kullanamiyorum yasa disi hicbir faaliyette de bulunmadim bir ara bir bildirim gelmisti hesabin acildigiyla alakali sonra kaldigi yerden inceleme mesaji gelmeye devam etti sure gittikce uzuyor cozume kavusturursaniz sevinirim
Aynı sorun bende mevcut 1 aydır hesap inceleme altında deniliyor kimse düzgün bir şekilde bilgilendirme vermiyor
Merhaba @kullanici5281