Ben 14 yaşındayım velimden izin aldım ve velime hesap açtım velimin hesabı sözleşmeli benim hesabımı onaylı yapmak için yapılan veli iznini de onaylıyor fakat onayladığı zaman Kullanıcı hesap tipi uygun değildir diyor.bütün onaylama işlemlerini de yaptım
Merhaba @aslanender35
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Banada aynı konu üzerinden
yardımcı olur musunuz
Merhaba @peynirciogluefe
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık, fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
merhaba ben de aynı problemi yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @ndndnbsbs81
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen
merhabalar ayni sorunu bende yasiyorum.
Yardimci olma sansiniz var mi?
Merhaba @yagizyilmazer02
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
merhabalar ayni sorunu bende yasiyorum.
Yardimci olma sansiniz var mi?
Merhaba @burakss1120
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Konu hakkında hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba bende ayni sorunu yaşıyorum yardimci olabilirmisiniz
Merhaba @emihan2009
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @imragzeynep0
Talebin ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yaptık. Destek ekiplerimiz en kısa sürede talebinin detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen
Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
Merhaba @bugrakuvvet3
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhabalar bende aynı durumdayım banada yardımcı olur musunuz
Merhaba @denokoyuncu
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı sorunu yaşıyorum
Merhaba @kirkemrah
Talebin ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yaptık. İhtiyaç duyduğun her konuda yardımcı olmaktan, her zaman memnuniyet duyarız