Kullanıcı hesap tipi uygun değil hatası

Ben 14 yaşındayım velimden izin aldım ve velime hesap açtım velimin hesabı sözleşmeli benim hesabımı onaylı yapmak için yapılan veli iznini de onaylıyor fakat onayladığı zaman Kullanıcı hesap tipi uygun değildir diyor.bütün onaylama işlemlerini de yaptım

Merhaba @aslanender35 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

Banada aynı konu üzerinden
yardımcı olur musunuz

Merhaba @peynirciogluefe :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık, fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

merhaba ben de aynı problemi yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz

Merhaba @ndndnbsbs81 :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen :blush:

merhabalar ayni sorunu bende yasiyorum.
Yardimci olma sansiniz var mi?

Merhaba @yagizyilmazer02 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

merhabalar ayni sorunu bende yasiyorum.
Yardimci olma sansiniz var mi?

Merhaba @burakss1120 :wave:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Konu hakkında hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :heartpulse: