Merhaba @ardakahvecioglu0
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba @ardakahvecioglu0
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Banada aynı konudan yargımcı olurmusunuz
Merhaba @tugbaemre2004
banada aynı konuda yardımcı olurmusunuz
Merhaba @bomer6977
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
merhaba ben de aynı problemi yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @ng527040
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
banada aynı konuda yardım edebilrmisiniz istenilen heerşeyi yaptım ama hala kullanıcı hesap tipi uygun değildir diyor bana epostadan ulaşırsanız sevinirim ararsanız açamayabilirim çünkü
Merhaba @ye3118299
Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba @toygarmehmetemin
merhaba dilan hanım benimde aynı sorundan ötürü şikayetim vardı velim onay verse bile kullanıcı tipi onay vermeye müsait değildir diyor yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba @efeozel5332
Bende aynı sorunu yaşıyorum
Merhaba @merttoyhan2009
Aynı sorunu bende yasiyorum
Merhaba @10gokberk10
Yaptığımız telefon görüşmesinde tüm detayları paylaştık ve seninle konuşmak gerçekten keyifliydi. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!