Kullanıcı hesap tipi uygun değil hatası

Merhaba @ardakahvecioglu0 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Banada aynı konudan yargımcı olurmusunuz

Merhaba @tugbaemre2004 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

banada aynı konuda yardımcı olurmusunuz

Merhaba @bomer6977 :wave:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :two_hearts:

merhaba ben de aynı problemi yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz

Merhaba @ng527040 :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

banada aynı konuda yardım edebilrmisiniz istenilen heerşeyi yaptım ama hala kullanıcı hesap tipi uygun değildir diyor bana epostadan ulaşırsanız sevinirim ararsanız açamayabilirim çünkü

Merhaba @ye3118299 :wave:t2:

Bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba @toygarmehmetemin :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

merhaba dilan hanım benimde aynı sorundan ötürü şikayetim vardı velim onay verse bile kullanıcı tipi onay vermeye müsait değildir diyor yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba @efeozel5332 :wave:t2:

Bende aynı sorunu yaşıyorum

Merhaba @merttoyhan2009 :wave:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :purple_heart:

Aynı sorunu bende yasiyorum

Merhaba @10gokberk10 :wave:

Yaptığımız telefon görüşmesinde tüm detayları paylaştık ve seninle konuşmak gerçekten keyifliydi. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! :heart::sparkles: