Kullanıcı hesap tipi bu işlem için uygun değil

papara hesabımı onaylatmak için anneme hesap oluşturup onaylattım ama veli iznini kabul ederken kullanıcı hesap tipi bu işlem için uygun değildir hatası alıyorum, paramı kullanamıyorum açıkçası can sıkıcı

1 Beğeni

Merhaba @zeynepsudedilemre :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesabını doğruladığını gördük. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz :blush:

Aynı sorunu ben de yaşıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz

Merhaba @sudez.ql :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum benimlede ilgilenir misiniz

Merhaba @alierenyildiz111 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesabını doğruladığını gördük. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz :blush:

Papara hesabımı onaylatmak için anneme hesap oluşturdum ve onaylattım ama veli iznini kabul ederken kullanıcı hesap tipi bu işlem için uygun değildir hatası alıyorum

Merhaba @cagridmr4242 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: