papara hesabımı onaylatmak için anneme hesap oluşturup onaylattım ama veli iznini kabul ederken kullanıcı hesap tipi bu işlem için uygun değildir hatası alıyorum, paramı kullanamıyorum açıkçası can sıkıcı
Merhaba @zeynepsudedilemre
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesabını doğruladığını gördük. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz
Aynı sorunu ben de yaşıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @sudez.ql
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum benimlede ilgilenir misiniz
Merhaba @alierenyildiz111
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesabını doğruladığını gördük. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz
Papara hesabımı onaylatmak için anneme hesap oluşturdum ve onaylattım ama veli iznini kabul ederken kullanıcı hesap tipi bu işlem için uygun değildir hatası alıyorum
Merhaba @cagridmr4242
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz