Kartım ne zaman ve kime teslim edilir? 💳

Merhaba,
Bulunduğunuz şube ile ilgili bir problem yaşanmış olabilir kurye ile iletişime geçip durum hakkında bilgilendire bilirsin veya Papara destek ekibiyle görüşebilirsin.

Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.

2 Beğeni

Bişey sorcam şimdi papara kartım kurye ile geldigi den evde ben yoksam ailemden biri teslim alabilirmi?

2 Beğeni

@muhammeteyioglu1318 Selam,

18 yaşından küçük isen Ailen Senin Kimliğin ile teslim alabilir.

Eğer daha farklı çözüm arıyor isen Buraya tıklayarak AGT Kurye takip sayfasından AGT Müşteri hizmetleri ve kurye ile iletişime geçebilir veya aşağıda bulunan İletişim bilgileri ile Papara ile iletişime geçebilirsin.

Destek ve Bilgi için;
:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340
:thought_balloon: Whatsapp Destek

İletişime geçebilirsin.

3 Beğeni

Merhaba ben yakın zamanda black kart siparişi verdim ve bu gün kurye tasafından kawrtın teslim aldığı mesajı geldi.Siparişi verirken evde olmaz isem arkadaşım teslim alacak fakat kimlik veya veli gerekiyormuş nasıl halledebilirim ben gelip kurye merkezinden alabilir miyim?

2 Beğeni

@ahmisler Selam,

Reşit isen black kart sadece sana verilir, imza ve kimlik bilgileri gerekiyor.

Kurye ile iletişime geçip uygunsa akşama vs. Getirtebilirsin. Kuryenin numarasını Mailine gelen kurye takip numarası ile kurye ile iletişime geçebilirsin.

Buraya tıklayarak kurye takip sayfasına ulaşabilirsin.

Destek ve Bilgi için;
:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340
:thought_balloon: Whatsapp Destek

İletişime geçebilirsin.

4 Beğeni

kimliğimde imza yok yani röyle alabilirmiyim

2 Beğeni

evet, kimliğinde imza olmasada kartı teslim alabilirsin.

3 Beğeni

benim kartımı 3 günde teslim ettiler ama adresine göre değişebiliyor.

3 Beğeni

Ben şimdi Teal karta başvurdum. 2 yıl önce Black Card’a başvurup imzamı atmıştım. Şimdi bu gelen kartta isim vs. de yazmadığı için evde olup imza atmama gerek var mı? Başkası da benim adıma teslim alabilir mi? Teşekkürler.

Merhaba @kemalhatipoglu5 :wave:

Kartınızı veliniz teslim alabilir.

1 Beğeni

merhaba ben 18 yaşından küçüğüm ve sanırım kart geldiğinde ben okulda olacağım ailemden birisi alsa sorun olur mu

Merhaba @ecrinsolak28 :wave:

Anne veya babanız kartınızı teslim alabilir.

1 Beğeni

Kusura bakmayın ama tamamen haklı 2 kart sipariş ettim ve ikiside çok geç geldi ikisinde de sorun mu oldu yani bir kart daha sipariş ettim oda tahminen 15 20 gün sonra gelir :wink:

Ya peki artık agt (aynı gün teslim) tarafındanmı yoksa başka bir kargo şirketiyle mi gelecek

Papara kartımı bugün sipariş ettim 17 hazirana kadar elime ulaşırmı ?

1 Beğeni

@muhammetcece7601 Selam Topluluğa hoş geldin :grin: ,
Kurye firmasının tahmini varış tarihi 14 gün içerisinde olarak hesaplanıyor, bu varış tarihi bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor.

1 Beğeni

Teşekkürler