Merhaba,
Bulunduğunuz şube ile ilgili bir problem yaşanmış olabilir kurye ile iletişime geçip durum hakkında bilgilendire bilirsin veya Papara destek ekibiyle görüşebilirsin.
Destek ve Bilgi için; destek@papara.com 0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
18 yaşından küçük isen Ailen Senin Kimliğin ile teslim alabilir.
Eğer daha farklı çözüm arıyor isen Buraya tıklayarak AGT Kurye takip sayfasından AGT Müşteri hizmetleri ve kurye ile iletişime geçebilir veya aşağıda bulunan İletişim bilgileri ile Papara ile iletişime geçebilirsin.
Merhaba ben yakın zamanda black kart siparişi verdim ve bu gün kurye tasafından kawrtın teslim aldığı mesajı geldi.Siparişi verirken evde olmaz isem arkadaşım teslim alacak fakat kimlik veya veli gerekiyormuş nasıl halledebilirim ben gelip kurye merkezinden alabilir miyim?
Reşit isen black kart sadece sana verilir, imza ve kimlik bilgileri gerekiyor.
Kurye ile iletişime geçip uygunsa akşama vs. Getirtebilirsin. Kuryenin numarasını Mailine gelen kurye takip numarası ile kurye ile iletişime geçebilirsin.
Ben şimdi Teal karta başvurdum. 2 yıl önce Black Card’a başvurup imzamı atmıştım. Şimdi bu gelen kartta isim vs. de yazmadığı için evde olup imza atmama gerek var mı? Başkası da benim adıma teslim alabilir mi? Teşekkürler.
Kusura bakmayın ama tamamen haklı 2 kart sipariş ettim ve ikiside çok geç geldi ikisinde de sorun mu oldu yani bir kart daha sipariş ettim oda tahminen 15 20 gün sonra gelir
@muhammetcece7601 Selam Topluluğa hoş geldin ,
Kurye firmasının tahmini varış tarihi 14 gün içerisinde olarak hesaplanıyor, bu varış tarihi bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor.