merhaba papara. ben bir tane black papara kardı istedim/aldım sebebi hesap doğrulamak için 18.01.2025 tarihinde baş vurdum kuryeye teslim edilme tarihi 19.01.2025 ama 23.01.2025 kadar ve hala kuryeye verilmedi. yardımcı olursanız güzel olur email dan da atacam inşalah görürsünüz.
2 Beğeni
Aynısı başıma geldi ilk kartım teslim edilmemişti kurye bir sefer aramış bulamayınca yalnış adres olarak kaydedilmiş.
Aslında sorun şuydu ben köyde yaşadığım için kurye köydeki adresime gelmemiş sadece merkezdeki ilçeye Pazartesi günleri geliyor kurye o günde ben hastaydım aramış ulaşamamış geri gitmiş kart sonradan tekrar istedim kartı bu sefer aras kargo ile yollamışlar o da şubeden alacaksınız demişti gidip aldım.
Bu sorunu çözmenin tekyolu var köyde’ki kullanıcılara Ptt Kargo ile kargolanırsa evlerine kadar geliyor ptt kargo hafta’da 1 sefer dağıtım yapıyor köylere
1 Beğeni
Merhaba @yusufcafar2
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz