Hesap açma /para çekme sorunu

Merhaba, papara hesabıma para geldi ve onaysız hesap olduğu için parayı çekemiyorum. Madem onaysız hesabım, neden diğer papara kullanıcısının yeni açtığım hesaba para göndermesini engellemiyorsunuz? Bu hesap onaylanmamış transfer yapılamıyor diyebilirsiniz. Bu 1. Saçmalık, 2. saçmalık ise ben hesabımı onaylamak için TC kimlik No ve doğum tarihi giriyorum lakin onda da sisteminiz hata veriyor. 3. Saçmalık ise kendi adıma olan bir banka hesabımdan papara hesabına para göndermek istiyorum bu seferde doğrulanmamış hesap olduğu için para gönderilmiyor. Zaten gönderilen de onu cekemeycegim ya da başka bir papara hesabına gönderemeyeceğim. Yani tam bir kargaşa ve insan hayatını zorlaştırmak için yapılan uygulamalar. Yahu bu online bir ödeme yönetimi ama başka bir ülkenin değil ki, Türkiye’nin ve ben bir Türk olarak kendi adıma olan hesaptan, tlf. dan niye hesabımı dogrulayamıyorum? Niye kimliğimi yükleme yetmiyor dalga geçer gibi yok kimliğimi yüzüme falan tutup foto çeki gönder talepleri nedir? Bu tarz uygulamalar hesabınız çalındığında, şifre unutulduğunda yapılır. Cidden sinirlerim bozuldu nefret ediyorum bu ülkedeki iş bilmez ve insanların hayatını zorlaştıran şirketlerden!!!

Merhaba @yigitsaim :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. İşlemin ile ilgili gerekli incelemeleri gerçekleştirebilmemiz için e-posta adresin üzerinden istenen bilgi ve belgeleri destek@papara.com adresimize göndermeni rica eder, ilgili bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak göndermen halinde işlemin ile ilgili en kısa sürede geri dönüş yapılacağını iletmek isteriz.

Yahu yazdığımı okumuyorsunuz bile ; kopyala/yapıştır herkese aynı cevap. Zaten mail ve uygulama üzerinden bana saçma taleplerde bulunulduğu için buradan yazıyorum. Yoksa burada ne işim olabilir sizce? Forum sitesi gibi konu ve başlık açmaya ya da sohbete mi geldim acaba?