Öncellikle selamlar , 2022 yılında eski kız arkadaşımla ayrıldıktan sonra papara hesabımı ve bir çok banka hesabımı ele geçirmesi sonucu papara desteğe başvurdum, hesabımın bilgilerini çaldırdığım gerekcesi ile kara listeye alındığım bir daha onaylı hesap açamayacağım söylendi defalarca mailleşmemize rağmen. Trendyol hepsiburada gibi platformlarda dijital baskı sweat tişört üretimi ve toptan satışı yapmaktayım denizlide kendime ait atölyem bulunmakta bu olaylar olduğunda aynı nedenle halkbankasına başvurdum ticari bir hesabım olduğu için sorunum aynı hafta çözüldü diğer bankalardan şuan milyon lira kredi kartı kullanabiliyorken çok afedersiniz ama dandik bir kartta onay alamıyorum bu saçmalığın acilen düzeltilmesi gerekiyor 2022 yılından beri mailleşiyorum ne istenildiyse attım ne olduysa da söyledim bu iş bu şekilde olmayacaksa dava yolu ile çözüme gidicem en basitinden herhangi bi yerde mobil bankacılık kullanmak istemediğimde diğer insanlar gibi papara kullanmak istediğimde bunu yapamıyorum çünkü 2750 TL limit tanımlanmış
onaysız olduğu gerekçesi ile 2750 TL tekrar ifade ediyim. Bu hesap benim iznim ve bilgim olmadan elimden alındı bu kişi ile dava sürecim bittiği için diğer bankalarla herhangi bi problemim yok tekrar dile getiriyorum TİCARİ hesaplarım olmasına rağmen kurumsal ve büyük firmalarda sorun yaşamadan problemim çözüldü ama ne hikmetse bu papara sorunumu çözemiyor bu sorun yine mailleşme ile çözülmeyecekse KURUCU CEO veya KURUCU ORTAKLARA bu yazımı mutlaka iletin çünkü yeniden çözülmez ise ben bu sefer bulunduğunuz ofise gelip yüz yüze anlatıcam olayı çünkü olay artık canımı çok sıkmaya başladı mail yolu ile anlaşamıyoruz anlaşılan en doğru yol yüz yüze çözüm bulmak diye düşünüyorum.
Cevap olarak benden yine mail atmamı beklemeyin size 2 senedir ikametgah adresim dava sonucu vs gibi herşeyi attım biraz çözüm odaklı düşünün zevkim için papara kullanmayacağım ticari olarakta paparam olsun istiyorum bu soruna bi çözüm bulun binlerce insanın paparası çalınıyor veya izinsiz açılıyor tek çözümünüz. bi daha hesap açamazsın demek bu bankacılık politikasına ne kadar uyuyor acaba ?
1 Beğeni
Merhaba @ogulcankucuker20
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen
1 Beğeni