Hesabım incelemeye alındı açılmıyor yasadışı bir işlem yapmadım

1 haftadir hesabimla hic bi islem yapamiyorum yasadisi herhangi biseyde yapmadim ödeme , alışveriş yapamıyorum. bir an önce açılmasını arz ediyorum.

Merhaba @kullanici3925 :waving_hand:t2:
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Bende Hesabımı Kotrol ettiğimde hala aynı mesajda karşılaşmaktayım hesabınızı geçici olarak kullanamayacaksınız ben hesabım içindeki paramı talep ediyorum çok büyük bir para değil 3150 lira ama mali durumu yerinde olmayan birisi için bu gayet iyi bir para gerekirse farklı bir hesaba havalesini talep ediyorum paramı kullanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor

Merhaba @kullanici3757 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Öyle bir mail yok

Benim hesabım hala inceleme yazıyor herhangi bir anket yok banka hesabı gibi fatura ödeme ve alışveriş maksatlı kullandım.kumar sitelerinde veya kiralama gibi bir durum söz konusu değil.bunun hakkında birçok mail attığımız halde hala hesap incelemede ve hala içindeki paramı kullanamıyorum

Merhaba @kullanici3757 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hala aynı mesajlar geliyor he param iade ediliyor nede hesap kullanıma açılıyor hiç bir anlamı yok bu cevaplarınızın