Hesabım neden incelemede 1 buçuk aydır hesabımı kullanmamışım fatura ve üyelik ödemek için para gönderdim fakat hem para geçmiyor hesaba hemde incelemede olduğu için işlem yapamayacağım yazıyor lütfen yardımcı olun
Merhaba @kullanici5113
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba, benim de aynı durum söz konusu. Bir çok arkadaşımın incelemesi 1 ay önceden bitti ancak hiç bir yasa dışı işlem yapmama rağmen ben 1 aydır mağdurum. Gelen mailde ekiplerin tüm gücüyle çalıştığı yazıyor ancak ne inceleme durumuyla ne incelenme sebebim ne de incelenmenin neden bu kadar uzun sürmesi hakkında bilgilendirme yapılmadı. Her işleme tek tek bakılıp işlem yapılan firmayla görüşülse 1 ayda tamamlanmış olurdu. Neden hala hesabımı kullanamıyorum ?
Merhaba @MuhammedBilgetekin
İletmiş olduğun konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için, talebini işlem yapmak istediğin Papara hesabına bağlı e-posta adresin üzerinden destek@papara.com e-posta adresimize iletmeni ya da hesabına kayıtlı telefon numarandan 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizi aramanı rica ederiz. Böylece sana hızlı bir şekilde destek olabiliriz.