3 hafta dan fazla oldu ve hala papara hesabımı kullanamıyorum uygulama üyelikleri ödeme alamadığı için kullanım yapamıyorum sorunun giderilmesini talep ediyorum.
Hesabım 3 4 haftadır inceleme altında hiçbir işlem yapamıyorum birçok abonelik ve üyeliğimi burdan yapmıştım şimdi ödeyemedigim için hiçbirini kullanamıyorum iki tane gmail attım sözde çözüldü ilgileniyoruz yazıyor ama hala hesabım aynı yeter artık çözün şunu millet kullanabiliyor bir ben kullanamiyom
Aynı sorun benim hesabımda da var 1 aydır hesabımın incelemede olduğu hakkında bildirim alıyorum ve hiçbir işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba @kullanici5011
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Merhaba @kullanici5056
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Merhaba @kullanici5146
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.