Hesabım onaylanırken bir sorun oluştu uyarısı veriyor
Topluluğa hoş geldin @kullanici721 ,
Konuyla ilgili olarak lütfen kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçin veya topluluk destek ekibimizin sizinle ilgilenmesini istiyorsanız ‘Hata Bildir’ kategorisinde kendinize ait yeni bir konu oluşturun.
0 850 340 0 340
destek@papara.com
Papara hesabımdan Googledan bir site izinsiz bir şekilde para cekilmistir paramı nasil geri alabilirim
Merhaba @kullanici1948
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
benim paparama babam 500 tllik para transferi yapti sabah ama hala bana gelmedi isterseniz fotografini da atarim bu sorunu cozerseniz sevinirim
Topluluğa hoş geldin @kullanici3141 ,
Konuyla ilgili olarak işlem dekontunuzu dekont@papara.com adresine e-posta olarak iletmeniz halinde destek alabilirsiniz.
Topluluk destek ekibinizin sizinle ilgilenmesini istiyorsanız lütfen Hata Bildir kategorisinde kendinize ait yeni bir konu oluşturun
Papara hesabım kalıcı olarak kapatılmış ve hesabım ONAYLANMIYOR yardımcı olma şansınız var mı şimdiden çok teşekkür ederim
Aylar oldu her yerden yazıp duruyorum içerde param da var lütfen artık açın hesapları aylardır elim kolum bağlı lütfen artık bitirin incele incele bitmiyor lütfen ya.