Hata Bildir kategorisi hakkında

Merhaba @chasancan57 @w2kayra :wave:

Hesap bilgilerine buradan ulaşamadığımız için herhangi bir aksiyonda bulunamıyoruz müşteri hizmeteleri ile iletişime geçip konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340

1 Beğeni

Hesabımı giriş yapamıyorum hata veriyor

Selam @Ilyas, yaşadığın sorunla ilgili olarak Papara destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340

1 Beğeni

Papara kartım teslim edildi olarak gözüküyor fakat teslim edilmedi bunu 4.ye yaşıyorum her seferinde iptal edilip yenisi gonderildi ama hiçbiri elime ulaşmadı ayrıca kargo teslim alan olarak ben gözüküyorum bu ne sorumsuzluk

Merhaba, online alışveriş yaptım ama para işletmenin hesabına geçmemiş ancak benim hesabımdan çıktı.destek hattına bağlanamıyorum sadece bekletiyorlar. yardım eder misiniz konuyla alakalı. param nerede?

Kart çıkartmak için veli onayı gerekiyor ve tc istiyo ama ben annemin tcsini girmistim fakat şu an degistirmem gerekiyor ama degistiremiyorum lütfen yardımci olur musunuz?

İzin almak için annemin tc kimlik numarasını verdim ve babamınkiyle değistirmek istiyoruz tc kimlik numarası değişmiyor nasıl olacak korkuyorum yani

12 saat önce Lol e-pin almıstım hala gelmedi stok olmayabilir diyor ama stok var iade alabilirmiyim

Papara üzerinden 2 gün önce 1850 valorant oyun puanı satın aldım para hesabımdan çekildi dekontu var ama kod gelmiyor yardımcı olurmusunuz

1 Beğeni

Merhaba. Arkadaşım bana papara üzerinden 500 Tl sanal hediye kodu gönderdi üstünden 5 gün geçmesine rağmen kabul etmiyor sanırım kod ile bir sorun var steam destek ile yaptığım görüşmede sorunun satın almış olduğumuz yer ile kaynaklı olabileceğini söylüyor bu konuda yardımınızı istiyorum .

Merhaba @ulasozgunenguzel, Topluluk destek ekibimizin sizinle ilgilenebilmesi için lütfen ‘Hata Bildir’ kategorisinde kendi konunuzu açınız :hugs:

2 Beğeni

Veli onayı istiyor, yaptım ama hata veriyor.
" Onaylamaya çalıştığın çocuk, sistemimize tarafından henüz kontrol edilmedi"

Bu hata, birkaç gündür karşıma çıkıyor.

İkinci şey ise önceden veli onayı yapmıştım. Nedense tekrar istiyor

Merhaba @robloxcu1736 ,

Onaylı hesapların kaldırılmasından dolayı hesabınız sözleşmeli statüsünde değilse onaysız hesaba düşmüş ve bu nedenle yeniden veli iznine ihtiyacınız oluşmuş olabilir. Konuyla ilgili olarak kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçebilir veya Topluluk destek ekibimizin sizinle ilgilenmesini isterseniz lütfen ‘Hata Bildir’ kategorisinde kendinize ait yeni bir konu oluşturun

hesabımı onaylamak istiyorum fakat kalıcı olarak kapatıldı hatasi aliyorum

Topluluğa hoş geldin @elif.nur.deg00;

Konuyla ilgili olarak lütfen kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçiniz veya Hata Bildir kategorisinde kendinize ait yeni bir konu oluşturunuz.

:telephone: 0 850 340 0 340
:e-mail: destek@papara.com

T.C. kimlik numaramı ve doğum tarihi doğru girmeme rağmen hata veriyor yardım edebilir misiniz?