Fiziksel Kart olmadan 100 tl gondererek sozlesmeli hesap olunur mu?

Oncelikle sunu belirteyim : Resit bir bireyim, 18 yasindan buyugum.Veli iznine ihtiyac duymuyorum.Kendi adima TC onayli, subeden acilmis banka hesabim mevcuttur.

Papara.com’dan hesap actim.IBAN **** seklinde gizli.Papara hesap numarasina 100 tl gondermek icin Havale/EFT denedim, banka ismi istedi ve secenekler Papara Elektronik yoktu.IBAN **** ile gosterildiginden, haliyle IBAN’a para gonderemedim.

Papara.com’da

*** 18 yaşından büyüksen, hesabını yeni kimlik ile onayladıysan ya da yeni TC kimlik kartın var fakat NFC destekli telefonun yoksa, Papara’daki ilgili adımları takip edip hesabına en az 100 TL yatırarak Sözleşmeli Hesaba geçebilirsin.**
** * Burada bahsedildiği üzere hesabınızı yeni kimlik kartı ile onayladıysanız banka hesabınızdan 100₺ ve üzeri bir miktarda para transferi yaptığınızda hesabınız otomatik olarak sözleşmeliye geçmekte fakat hesabınızı eski kimlikle onayladıysanız bu işlemi yaptıktan sonra destek hattına ulaşıp sözleşmeli geçişiniz için uygun olup olmadığını sorabilirsiniz.**

yazmaktadir : Kendi TC onayli banka hesabimdan, Papara hesabima 100 tl gonderirsem, herhangi bir ikinci isleme gerek kalmadan, sozlesmeli olabilir miyim ? Yoksa Cep Telefonu uzerinden NFC onay, Hologram onay vs. gerekir mi ?

Merhaba topluluğa hoş geldin :wave: @alihan2mail ,

Evet olabilirsin. onaya gerek yok.

1 Beğeni