Fikirler & Öneriler kategorisi hakkında

Fikirlerini bizimle paylaş ve diğer kullanıcılarla tartış.

12 Beğeni

Pupg mobile’in dünyanın en çok oynanan 2. Oyunu olduğunu da hatırlatmak isterim bu oyunun epin kampanyası sisteminizde olması hem kullanıcılara hemde size fayda sağlayacağını umuyorum

2 Beğeni

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: Borsa, hisse senedi, kripto paralar ve yatırım araçları

Appmuzik uygulamasinda da Cashback uygulanmali çünkü 2. muzik platformu

2 Beğeni

Paribuya para yatırırkenki hatalardan biri banka hesabından para yüklemenin zorunlu olması bence bunun kaldırılması lazım ben banka veya kredi kartı çıkattırmak ile uğraşmamalıyım saolun iyi günler

2 Beğeni

Merhabaa
Ben yeni sayılırım Cashback spotifayda uzatılsın lütfeenn

2 Beğeni

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: Birikim Hesapları

1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Ücretler ve Limitler hakkında

kredi kartinin bilgilerini yazarak veya baska hesaplardan eft havale yaparak para yatırma gelirse guzel ve rahat olur.

canlı destek gelirse çok güzel olur.

Selam @veyselkurban37 :wave:

Whatsapp destek sistemimiz aktif paparanın müşteri hizmetleri numarasına whatsapp üzerinden yazarak destek alabilirsiniz.

:phone: 0850 340 0 340

1 Beğeni

Uygulamada, bizlere sunabileceğiniz yeni bir özellik daha olabilir.

“Kumbara” sistemi. Aklımdaki proje şu şekilde : Papara card’ımıza para yatırdıktan sonra. “Kumbara” adlı sisteme para aktarılır ve “belirlenen tarihe” dek para kullanılmayacak şekilde paranın birikmesi sağlanır…

6 Beğeni

microsoft gamepass gelmeli, her ay düzenli ödemesi var, çok kullanıcı faydalanmak isteyecektir.

1 Beğeni

Geforce Now için %30 gibi bir cashback olursa çok iyi olur yeteri kadar bilgisyarı iyi olan çok kişi yok oyunları oynamak için geforce now mükemmel bir aracı lakin fiyatları biraz yüksek cashback sayesinde bir çok kişi papara kullanarak geforce now üyesi olabilir

2 Beğeni

Geforce Now için ufakta olsa bi cashback sistemi gelse MÜKEMMEL olur bence… geleceği olan bir altyapı çünkü ve ilerde daha da değerleneceğini düşünüyorum malum tr pc piyasasına bakılırsa

1 Beğeni

Martı uygulaması için %50 cashback olmalı. Benim oturduğum şehirde semtinde Hop yok sadece Martı var. Ödemeyi paparadan yapıp cashback almak iyi olurdu. :kick_scooter:

3 Beğeni

Sosyal sorumluluk alanında YUVARLA uygulamasının bağışlar için yaptığını, kişisel finans alanına uyarlayan Acorns sisteminin Paparaya uyarlanması fena olmazdı açıkçası

1 Beğeni

Ubisoft connect xsolla ya cashback gelmeli bence steam gibi araştırmanızı tavsiye ederim

1 Beğeni