Cashback Oranları

Cashback mantıklı ama eksik yapılmış uygulama içerisinden sadece istanbulkarta yükleme var ve bu da ulaşım kartları %10 diyor ama sadece istanbul kart da kullanılıyor uygulama içine ekleme yapılmalı bu konuda ayriyeten uygulama içinde çoğu firma eksik mesela konyanın elektrik firması medaş yada doğalgaz firması enerya vs. yok steam dolara geçti ve 1 dolar ortalama (Verilen rakamlar değişebilir bir sorumluluk kabul etmiyorum)29 tl ediyor bu yüzden de 25 tl cashback bir şeye yaramıyor ciddi şekilde arttırılmalı

Özet olarak papara: tamam yenilikçi ama çoğu alanda şuan tekel bankalara göre ve rekabet az olduğu için (paparaya karşı tam bi rakip yok)gelişim de yavaş tamam paparanın arka tarafında da çok fazla çalışan var bu çarkın dönebilmesi için ciddi bir masraf var

1 Beğeni

Meerhaba @alperceran10 :wave:

Harika! Önerilerin için teşekkürler! Kullanıcı önerileri, Papara’yı daha iyi yapmamıza yardımcı oluyor. Senin gibi aktif kullanıcıların destekleri bizim için önemli. :raised_hands:

Papara’yı daha iyi hale getirme konusundaki çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bu konuda senin gibi kullanıcılarımızın desteği her şeyin önündedir. :muscle:

Bizi takip etmeye devam et, çünkü Papara’da sürprizler hiç bitmiyor! :wink:

Uygulama içerisinde mevcut olan ulaşım kartlarına para yüklemede %10 cashback uygulanmaktadır sadece istanbulkart için geçerli değildir.

1 Beğeni