Eski kimlikle kayıt olma

Selamlar ben 1 yıl önce papara hesabı açtım o sırada nüfus cüzdanı (eski kimlik) ile kayıt oldum bu sebepten dolayı onaylı hesapta kaldı fakat kimliğimi yeniledim nasıl sözleşmeli hesaba geçebilirim müşteri hizmetleri ile konuştum yardımcı olamadılar yeni kimliğimdeki nfc okutunca geçiyosun dedi bu arada papara kart istedim kullandım buna rağmen hala geçmedi sözleşmeliye

Merhaba @yagizensar10 :wave:t2:

Hesap onaylama adımlarını tamamlandıktan sonra alınan veli onayı ile hesap türün; velinin hesabını onaylama türüne bağlı olarak değişmektedir.

Sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için velinin ve senin, hesabını onaylarken yeni kimlik ve NFC ile işlemini tamamlaman gerekmektedir.

Yalnızca yukarıda belirtilen şekilde hesap onaylama aşamalarını tamamlaman ve kimliğinde fotoğrafının olması durumunda Sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin. Anlayışın için teşekkür ederiz.

Bu soruyu ne yazık ki tam olarak cevaplayamıyorsunuz. Benim de aynı sorunum var. İlk hesap açılışında yeni kimlik olmadığı için NFC doğrulaması yapamadık. Şimdi var ve NFC doğrulamasını eklemek istiyoruz. Bunu bir türlü çözemediğimiz için öğrenci hesabını kullanamıyoruz. Verdiğiniz cevap kısaca hep “baştan yapmış olmanız lazımdı bundan sonra yapamazsınız.” oluyor. Bu soruna mutlaka bir çözüm gerekiyor.

Merhaba @can1 :wave:t2:

Talebin ile ilgili sana mesaj gönderdik. Mesaj kutunu kontrol eder misin? :blush:

Eski kimlik belgeleri ile onaylı hesap açılamıyor mu?

Merhaba @yhydrl :wave:t2:

Hesap onaylama işlemiyle ilgili tüm detaylar için linke dokunarak bilgi edinebilirsin;
https://www.papara.com/faq/hesap-islemleri/hesabimi-nasil-onaylayabilirim