NFC SÖZLEŞMELİ HESAP

Hesabımı onaylarken nfc ile onaylamadım şuan nfc ile onaylamak istiyorum yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim

Merhaba @ktdemir2008 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik.

Hesap onaylama işlemini tamamlayan kullanıcılarımız tekrardan hesap onaylama işlemi yapamamaktadır. Aşağıdaki koşullara göre sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin.

• Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylarsan, velin sözleşmeli hesaba geçtiğinde sen de sözleşmeli hesap sahibi olursun.
• Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onayladığında, velinin hesap statüsü nedeniyle onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak sözleşmeli olur.
• Hesap onaylama işlemine fotoğraflı yeni kimliğinle devam edip hologram videosu ile gerçekleştirdiysen 18 yaşını geçtikten sonra hesap statünü yükseltebilirsin.
• Hesap onaylama işlemini fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı sözleşmeli ise senin de hesabın sözleşmeli olur.
• Fotoğrafsız yeni kimliğin ya da eski nüfus cüzdanınla hesabını onayladıysan, velin sözleşmeli hesaba sahip olsa dahi sen, 18 yaşını doldurup Papara Card almadan sözleşmeli hesap sahibi olamazsın.

Hesabımı açalı 5-6 ay oldu kayıt olurken nfc yapmadım kimliğim eskiydi şuan yapa bilir miyim

Paparaya kayıt olurken nüfus cüzdanı ile kayıt oldum şuan yeni kimlik var nfc yapa bilirmiyim 18 yaşından küçüğüm