Hesabımı doğrulamak istediğim zaman kimlik bilgilerini giriyorum tc/ Doğum tarih ancak bu işlem için doğrulanmış hesabın olmalı hatasını alıyorum
Merhaba @gorkem_kymz
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
aynı sorunu yaşıyoeum lütfen yardımcı olun
Merhaba @kutalpumitdukan
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı problemi yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba @mehmetmustafaemeksiz👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bendede aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba @furkancelal3576
Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı hatayı yaşıyorum lütfen yardım edermisiniz
Merhaba @erenakagunduz04
Yaptığımız telefon görüşmesinde tüm detayları paylaştık ve seninle konuşmak gerçekten keyifliydi. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!
Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz?
Merhaba @topraktarikk
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz?
Merhaba @2310umut
aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @omeraslln.aslns
İletmiş olduğun konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için, talebini işlem yapmak istediğin Papara hesabına bağlı e-posta adresin üzerinden destek@papara.com e-posta adresimize iletmeni ya da hesabına kayıtlı telefon numarandan 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizi aramanı rica ederiz. Böylece sana hızlı bir şekilde destek olabiliriz
Aynı sorunu yaşıyorum e posta üzerinden yardımcı olumusunuz ?
malesef bende aynı sorunu yaşadım
Merhaba @kullanici94
Aynı hatayı bende alıyorum