Bu işlem için doğrulanmış hesabın olmalı hatası

Hesabımı doğrulamak istediğim zaman kimlik bilgilerini giriyorum tc/ Doğum tarih ancak bu işlem için doğrulanmış hesabın olmalı hatasını alıyorum

1 Beğeni

Merhaba @gorkem_kymz :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

aynı sorunu yaşıyoeum lütfen yardımcı olun

Merhaba @kutalpumitdukan :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bende aynı problemi yaşıyorum lütfen yardımcı olun

Merhaba @mehmetmustafaemeksiz👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bendede aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba @furkancelal3576 :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bende aynı hatayı yaşıyorum lütfen yardım edermisiniz

Merhaba @erenakagunduz04 :wave:t2:

Yaptığımız telefon görüşmesinde tüm detayları paylaştık ve seninle konuşmak gerçekten keyifliydi. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! :heart::sparkles:

Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz?

Merhaba @topraktarikk :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz?

Merhaba @2310umut

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba @omeraslln.aslns :wave:

İletmiş olduğun konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için, talebini işlem yapmak istediğin Papara hesabına bağlı e-posta adresin üzerinden destek@papara.com e-posta adresimize iletmeni ya da hesabına kayıtlı telefon numarandan 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizi aramanı rica ederiz. Böylece sana hızlı bir şekilde destek olabiliriz :heartpulse:

Aynı sorunu yaşıyorum e posta üzerinden yardımcı olumusunuz ?

malesef bende aynı sorunu yaşadım

Merhaba @kullanici94 :wave:t2:

Aynı hatayı bende alıyorum :confused: