Hesabımı onaylamak istediğimde hata alıyorum

Merhaba @aliosmankarababa2009 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesap doğrulama işleminin tamamlandığını görüntüledik. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz :blush:

Aynı sorunu bende yaşıyorum cözümü nedir

Merhaba @emirfrt2008 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Aynı hatayi bende aliyorum ne yapmam gerek

Merhaba @altunberkay346 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

Aynı hatayı bende alıyorum

Ayni sorunu bende yaşıyorum çözümü nedir?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum ne yapa bilirim

Merhaba @caspertr379 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @basarir.ali

Kontrol ettiğimizde hesap doğrulama işlemini tamamladığını görüntüledik. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz :hugs::two_hearts:

Merhaba @msc060477 :wave:

Talebin ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yaptık :two_hearts:

Aynı hatayı Şuan bende alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba @alieminaga2009 :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.