Merhaba @aliosmankarababa2009
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesap doğrulama işleminin tamamlandığını görüntüledik. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz
Aynı sorunu bende yaşıyorum cözümü nedir
Merhaba @emirfrt2008
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Aynı hatayi bende aliyorum ne yapmam gerek
Merhaba @altunberkay346
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Aynı hatayı bende alıyorum
Ayni sorunu bende yaşıyorum çözümü nedir?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum ne yapa bilirim
Merhaba @caspertr379
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba @basarir.ali
Kontrol ettiğimizde hesap doğrulama işlemini tamamladığını görüntüledik. Hesabını güzel günlerde kullanmanı dileriz
Merhaba @msc060477
Talebin ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yaptık
Aynı hatayı Şuan bende alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba @alieminaga2009
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.