Bu işlem için doğrulanmış hesabın olmalı hatası

Merhaba bende ayni sorunu yaşıyorum onaylama çalısıyorum olmiyo acil olarakda icindeki parayida kullanmam lazim eposta uzerinden bilgilendirebilirmisiniz

Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba @kullanici142 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @kullanici138 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

bende aynı sorunu yaşıyorum

ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz

aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba @kullanici275 :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @kullanici271 :wave:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :sparkling_heart:

Merhaba @kullanici311 :wave:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :heart:

1 Beğeni

Merhaba bendede aynı sorun var yardım eder misiniz, teşekkürler

Bana da oluyor. Lütfen yardım eder misiniz

Merhaba @kullanici416 :wave:t2:

Merhaba @kullanici403 :wave:t2:

aynı sorunu yaşıyoeum lütfen yardımcı olun