Merhabalar başka şahsın hesabı ile para yatırılamayacağını bilmiyordum ptt ınternet bankacılığı üzerinden para yolladım bu banka da dekont gözükmüyor ne yapabilirim param geri hesabımada yatmadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhaba.
Merak etme para arada kalmaz.
Eğer banka hesabı sana ait olsaydı para papara hesabına geçerdi.
Yaşadığın durumda da hatalı işlem yapıldığı için para gönderen iban numarasına iade edilir.
Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler dilerim.
Kerem
Param Yatmadi Bende Mail Atım Paparaya Daha Cevapladı Dekont Hesap Numarası Falan Acil Dönüş Yapabilirmi öğrenciyim İhtiyacım var
Para geri iadesi hesaba olur mu?
Başka bir hesaptan yapmış olduğum havale ve eft hesabıma gelmiyor. Verilen bütün talimatlara uymama rağmen para hesabıma gelmiyor ve para çıkışı yapılan hesaba geri dönüyor.
Olur diye düşünüyorum efendim
@burakayberk1 Merhaba,
Kendi adına kayıtlı bir banka hesabından havale/eft yapabilirsin, açıklama kısmına da papara numaranı yazıyorsan ve yine hata veriyorsa mail veya müşteri hizmetlerini arayarak iletişime geçebilirsin.
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
Başka birinin hesabından eft/havale yaptım ve papara no sunu yazmamış para geri iade edilirmi edilirsede ne zaman
Hesabıma para transferi yaptım yanlış yapmışım gönderen ve alan hesap aynı kişiye ait olması lazımmış ben annemin hesabından kendi hesabıma gönderdim ama gelmedi yanlış yapmışım ama parada iade edilmedi;
Babamın banka hesabından kendi papara hesabıma eft yaptım fakat banka ismiyle papara hesap ismi aynı olmadığı için para gelmedi. Ancak para babamın hesabına iade edilmedi konuyla alakalı mail attım fakat geri dönüş yapılmadı bu konunun acilen çözülmesi lazım yurtdışında parasız kaldım.
Dekontu da mail yoluyla yolladım.
Bir yakınımdan para yollamasını istedim ama sadece kendime ait olan kartlardan atılacağını bilmiyordum. Dekontum olmasına rağmen para gelmedi. İade istiyorum
@bulkuranil Merhaba,
Bazen biraz uzun sürebiliyor ama 14 gün içinde iadesi gerçekleşecektir.
@ycabuk94 Merhaba,
Merak etme zaten iade işlemi gönderen kişinin hesabına iade edilir senin herhangi bir şey talebinde bulunmana gerek yok.
Babamın hesabından kendi hesabıma para gönderdim ancak gerçekleşmedi sonra sadece kendi hesaplarım arası yatırım yapabildiğimi öğrendim. acaba iade süresi ne kadar sürüyor ? ve size ulaşabileceğim herhangi bir numara mevcut değil mi ?
@furkanncicek23 Merhaba,
Bir şey yapmana gerek yok kısa bir süre içerisinde para gönderen kişinin hesabına iade edilir. Bazen ufak bir gecikme olabiliyor.
Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsin.
Ablamin yapı kredi hesabınından Kendi paparamda para transferi yaptım para gelmedi hala ve geri ablamin hesabına da gelmedi sorunu acil çözülmesini istiyorum
Arkadaşım kendi papara hesabıma attığı para papara numarama gelmedi
Başkasına ait hesaptan papara hesabıma para gönderdim ama gelmedi sadece kendi bankamdan alabiliyormuşum para iadesini nasıl alacağım
Konuyla ilgili geçmiş konuşmaları inceleyebilirsin.
dün gece arkadaşım para yatırma kısmındaki ibanıma para gönderdi para hala gelmedi ne zaman gelir