Merhaba 16 yaşında bi öğrenciyim çalışıp çabalayıp motor almaya kalktim ama papara sayesinde çöp oldu. 20 aralik tarihinde motor sahibiyle anlaştık Ona para göndercektim ibana transfer yaparken aylık limitimin 10 bin tl olduğunu ve sadece 5 bin kaldığını gördüm. Neyse ATM’den çekerim diyip atmye gittim Hepsini 5 - 5 - 5 olarak çekecektim bi tane 5 çektim kartı aldım tekrar taktım bana günlük limitin doldu para cekemezsin dedi o zaman elimdeki parayıda yatırayım dedim yatırma ekranına geldim atm bana para yatir ve ileri tuşuna bas diyordu ve bende tam olarak aynısını yaptım parayı koydum atm parayı aldı kapağı kapattı saydı içeri aldı ama atmnin ekranı hala aynı PARA YATIR VE İLERİ TUŞUNA BAS diyor :)) Ya arkadaşlar koskaca papara ve koskaca ziraat bankası ikiside dünya hizmet veriyor yıl olmuş 2024 neden hala böyle bi sorunla karşılaşıyor kullanıcılar?? Papara desteği aradım harcama itiraz dilekcesi oluşturduk 16 günlük bir süreç diyor ben neden kendi paramı 16 gün bekliyorum adama rezil olduk öğrenciyim heves meves kalmadı ya ben şimdi ne hesap vercem boşu boşuna bu insanlara bunun hesabını kim verecek? Lütfen en kısa sürede bu işin çözülmesini istiyorum
Merhaba @a0rda
Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Bunun baska bi yolu veya süreci hızlandırma gibi bi durumumuz yokmu illa 16 gün mu beklemem gerekiyor cidden çok aciliyeti var 16 günün sonunda gerçekten o paranın bana geleceği ne malum ?
Merhaba @a0rda
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Hala bi dönüş yapılmadı Yardımcı olurmusunuz
Merhaba @a0rda
Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Dün, Akbank ATM’si üzerinden 820 TL yatırıyordum lakin ATM parayı yuttu. Papara Müşteri Hizmetleri ile konuştum, işlemin 16 gün süreceğini söylediler. Bu işin hızlandırma gibi bir yolu yok mu? Durum aciliyet içeriyor.
Merhaba @kullanici2607
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Hala sonuç alamıyorum. Hızlanmasını istiyordum, ama 25’ine kadar diyor. Neden daha erken olamıyor?
Merhaba @kullanici2607
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz