Alışverişimi iptal ettim. Para iadesi nasıl olur?

Eğer ben hepsiburada veya farklı bir siteden alışveriş yaparsam hesaptan para düşerse ama sipariş verilmezse para iadesi olur mu bu arada lite card kullanıyorum black cardım gelmedi

3 Beğeni

Site iade ederse gelir. Black Kartın için kargoya verildikten sonra 10 gün geçti ise Papara ile iletişime geç.

Çağrı Merkezi: 0850 340 0 340

Papara Mail: destek@papara.com

1 Beğeni

Merhaba, 1 ay önce steamden para iadesi gerçekleştirdim Papara Kartıma hala iadesi yapılmadı Steam 14 gün içinde geleceğeni söyledi ve elinden geleni yaptılar gerisi artık Banka Hesabınıza ait dediler paparaya mail attım herhangi bir cevap alamadım ücret iadesi ne zaman yapılacak acaba?

1 Beğeni

Tekrar mail atmayı veya Çağrı Merkezi ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz, Çağrı Merkezi bu durum için*(mailden düzgün yanıt alamadığınız için)* daha iyi olacağını düşünüyorum.

Çağrı Merkezi: 0850 340 0 340

1 Beğeni

Paparada para iadesi kaç gün sonra iade ediyor

1 Beğeni

Papara Card ile yaptığın bir alışveriş iadesi ise süreç şöyle ilerliyor;

Alışveriş yaptığın üye işyerinden kartına iade yansıtılır, bu süreç 2-7 iş günü arasında sürebilmektedir. Bu süre geçmesine rağmen iade Papara hesabında görünmüyorsa destek@papara.com’a konuyla ilgili talep yapabilirsin.

4 Beğeni

11 gün önce trendyol cüzdanımdaki paramı papara kartıma aktarmak için işlem başlattım fakat hala para kartıma gelmedi trendyol müşteri hizmetleriyle konuştuğumda kendilerinin para göndermek için işlem başlattığını söyledi. Lütfen param hesabıma gelsin 11 gün nedir ya

1 Beğeni

Aliexpress’den papara kart ile yaptığım alışverişden para iadesi hesabıma neden geçmiyor?*

1 Beğeni

papara hesabımla aliexpress’den yaptığım alışverişin para iadesi hesabıma neden geçilemiyor?

1 Beğeni

Papara Card ile yaptığın bir alışveriş iadesi ise süreç şöyle ilerliyor;

Alışveriş yaptığın üye işyerinden kartına iade yansıtılır, bu süreç 2-7 iş günü arasında sürebilmektedir. Bu süre geçmesine rağmen iade Papara hesabında görünmüyorsa destek@papara.com’a konuyla ilgili talep yapabilirsin.

Destek ve bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni

Hatamı tam bilmiyorum ama nedense ben bi ürün aldım geri vazgeçtim para iadesi istedim verildi ama babama sms gitti.

1 Beğeni

@muhammetefekaygusuz merhaba, bu işlemi kendi hesabından yaptıysan senden başka birine konuyla ilgili bir bilgilendirme gitmez. Kontrol etmemizi istersen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsin.

destek@papara.com
0850 340 0 340

2 Beğeni

Bundan 8 9 gün önce hepsiburadadan bi sipariş verdim ama aynı gün içinde iptal ettim hepsiburada hemen parayı iade ettik diye geri bildirim yaptı fakat 2 3 bekledim papara hesabıma düşmedi bende desteğe bunu ilettim onlarda 7 gün içinde iade olur olmazsa geri yazın dediler bende dün yazdım bugün iade işleminin 75 gün sürebileceğine dair bi mail aldım ve daha çok moralim bozuldu büyük ihtimalle hesabımı kspatmayı düşünüyorum bu kadar da mağdur edilmez ki

2 Beğeni

ama okadar sürmüyor merak etme bende iade işlemi yaptım 2 hafta içinde geldi.

1 Beğeni

Hepsiburada iade vermemek için gerekirse paranın üstüne yatan bir şirket, işin zor. :neutral_face:

1 Beğeni

Yaklaşık 3 ay falan oldu herhalde çaycı almıştım oradan satıcı çizik göndermiş diye iade ettim tam 2 hafta olmadan param geldi… Firma iyi

1 Beğeni

Google Play’de 21.99 TL’lik ürün aldım beğenmeyip iade ettim fakat param geri gelmedi ne yapmam lazım

1 Beğeni

@prick2074 Merhaba,
Paparaya mail atarak veya müşteri hizmetlerini ararsan sana daha fazla yardımcı olacaklardır.

Destek ve Bilgi için;
destek@papara.com
0850 340 0 340
İletişim kurabilirsin.

1 Beğeni

Trendyoldan sipariş verdiğim ürünün geri iadesiyle hesabıma para geçtiği söyleniyor fakat param hesabıma gelmedi yardımcı olur musunuz?

1 Beğeni

Apple storeden yanlışlikla ürün aldim ve geri iadesini istedim geri iade alisveris yaptigim kartla yapilcak dendi iade yapıldı dendi 3 gundur papara kartima iade gelmedi bilgisi olan?