Akbank atm'si paramı yuttu geçmiş işlemlerde de gözükmüyor.

Merhaba. Ben 26 Eylül 2025 cuma günü saat 19.50 20.00 arasında Papara kartımla Akbank ATM’sinden 1900 TL yatırma işleminde bulundum. İşlemi onayladım. Bu sırada bir arkadaşım yoldan geciyordu ve bana selam verdi muhabbete daldık fakat ATM nin önünden ayrılmadık. 5-10 dakika sonra kartımın ATM de kaldığı aklıma geldi gittiğimde kart, kart sokma yerindeydi ve para yatırma haznesi kapalıydı işlem onaylandığı için. Ardından para çekmek için tekrar kartımı soktum ve içinde sadece 300 TL civarı para var gözüküyordu. 1900 TL yatırma islemimden önceki bakiyem yani. Uygulamaya giriş yapinca da para yatirdigima dair hiçbir islem yoktu. Kısacası Akbank ATM si paramı yuttu saat dakika her şeyine kadar verdim papara destek hattını aradım ama şikayetime uygun bir seçenek sunmadı telesekreter. Ardından papara destek gmaline yazdım ve uygulamada talep oluşturuldu yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba @Brtgnc👋🏻

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

1 Beğeni