Papara Akbank ATM'den Yatırdığım Parayı Vermiyor

Akbank yeni toptancı sebze hali ATM’den Papara hesabıma 29.400 TL Nakit yükledim aradan 5 saat geçti hala param yatmadı. Akbank’ı aradığımda siz kartsız işlem yapmışsınız ben de kayıtlı değil Papara’yı arayın diyor. Papara’yı arıyorum bize geçen para yok Akbank’ı arayın diyor. Aralarında paslaşıp duruyorlar. Akbank’a ATM’ye para yüklediğimin kaydını çıkartın parayı sayalım diyorum, öyle bir dünya yok diyorlar. Kamera kayıtlarına bakalım ATM’den diyoruz ATM’ye zarar gelmediği sürece kamera kayıtlarına bakmak yasak diyorlar. Papara ve Akbank resmen paramıza kondu. Papara’ya durumu anlatıyoruz bizlik bir şey yok Akbank’ı arayın deyip duruyorlar. Anlayacağınız şu anlık resmen para ortada yok kamera kaydı, ATM kaydı vs. Her şeyi olmasına rağmen bakmayı reddediyorlar ve paraya konuyorlar.

Tarih: 3 Eylül 2024 ATM: Adana yeni toptancı sebze hali Akbank ATM’si Papara Numarası: 1948143667 Yapılan işlem: Papara ATM’den Para yatırma işlemi (Para yatırırken t. C. No yazıldı) Yatırılan Tutar: 29.400 (29BİN 400) tl

1 Beğeni

Merhaba @candinleer :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: