Kart başvurusu yapmıştım ve dün dağıtıma çıkarıldı. Kurye beni akşam vakti arayıp yarın saat 10’da şu şu parka gel diyip ilçe meydanında bir parka kartımı almak için çağırdı. Ben gelemeyeceğimi söylediğimde ise gönderiyi iptal edeyim mi? dedi. Ben de iptal edilsin dedim. Kuryenin kartı evime getirmeyip beni bir yere çağırması çok büyük bir rezalet, paparanın acilen bu firma ile çalışmayı bırakması gerekiyor.
Merhaba @sedatcelikx
Agt kurye kartı getirmiyor demeyelim; bölgemden görevli olan kurye işini yapamıyor diyelim.
Çünki her yerde bahsettiğiniz durum geçerli değil ve birisi böyle yapıyor diye kurumu pek kötülemeye gerek yok.
Şikayetinizi agt kurye müşteri hizmetlerini arayarak kuryeden şikayetinizi belirtebilirsiniz.
Kartınızı iptal ettiyseniz yeni kart siparişi verebilirsiniz.
Merhaba, ben hiç bir kurumu kötülemiyorum. Daha önce de bu firmayla çok olumsuzluk yaşadım ve çevremde de gördüm. Bir de böyle bir sorunda benim birincil muhattabım kurye değil firmadır. Bu resmi olarak da böyledir. Kartımı iptal edip, yeniden isteyeceğim. Şikayet ettim, ancak tarafıma geri dönüş yapılmadı.
Tekrardan merhabalar, firmanın şikayet sistemi naıl işliyor bilmiyorum ama şikayetten sonra sizlere geri dönüş yapılacağını sanmıyorum.
Yakında kart teslimatı hakkıda çok büyük bir güncelleme olacak bu tür mağduriyetlerin önüne geçebilmek için papara ekibi elinden geldiğince çalıştığını söyleyebilirim.
Merhaba, bir ay sonra yeniden geldim. Kart başvurusu iptal edilmiş, iade edilmişti. Papara tarafından kolaylıkla yeniden gönderim sağlandı. Az önce yeniden arandım ve kartımı almak için yine parka çağırıldım. Bu bölgede eve teslimin olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden kartı kullanmayacağımdan başvurumu iptal ettim. Yoksa sürekli gönderi - iade durumu yaşanacaktı. Papara yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu AGT mağduriyeti burada kalsın.