AGT Kurye teslim etmiyor, paparada kart ücretimi iade etmiyor. Parasını ödeyip ürünü kullanamıyorum. Parasını verip kart sipariş etmeyin, çünkü hem kart gelmiyor hemde parasını alıyorlar geri iade etmiyorlar size. Birde moderatör onayı gerekiyormuş burada

AGT Kurye teslim etmiyor, paparada kart ücretimi iade etmiyor. Parasını ödeyip ürünü kullanamıyorum. Parasını verip kart sipariş etmeyin, çünkü hem kart gelmiyor hemde parasını alıyorlar geri iade etmiyorlar size. Birde moderatör onayı gerekiyormuş burada yayınlanması için.

3 Beğeni

Merhaba @hakanabibenmurat topluluğa hoşgeldin.

Kart teslim süreçleri AGT tarafından yürütülmekte olup bu konuda olası bir mağduriyet yaşaman durumunda Papara ile her zaman iletişime geçebilirsin.

Topluluktaki moderatör onayı olası kötü amaçlı paylaşımların önüne geçmek için uygulanan bir sistem olup, senin gönderin de dahil olmak üzere her türlü soru, istek, öneri ve şikayet kurallara aykırı olmadığı sürece onaylanıp kamuoyuna açık bir şekilde görülebilir hale getirilir.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

5 Beğeni

Merhaba
Al benden de o kadar açıkçası kurye işini hakkıyla yapan o kadar firma varken neden AGT benim kartım da aynı şekilde teslim edilmedi, edilmiyor.