2 Ay 14 Gündür Bloke Devam Ediyor

Şikayetvar

Yaz

02 Haziran 2025 tarihinden bu yana Papara hesabımda bulunan 3.100 TL tutarındaki param, hiçbir gerekçe gösterilmeden ve bilgilendirme yapılmadan “inceleme” adı altında 2 ay 14 gündür bloke edildi. Hesabımda sadece yemek siparişi gibi basit işlemler dışında herhangi bir işlem yok; tüm kayıtlarım da açıkça ortada. Buna rağmen, Papara tarafından hiçbir açıklama yapılmadan param donduruluyor ve mağdur ediliyorum.

Papara müşteri hizmetleriyle defalarca iletişime geçtim, ancak her seferinde “bekleyin, bir şey yapamayız, sizi anlıyoruz” gibi standart ve geçiştirici cevaplar aldım. Hiçbir şekilde net bir bilgi verilmedi, incelemenin ne zaman biteceğiyle ilgili de bir tarih paylaşılmadı. Hesabımda hiçbir riskli veya suç teşkil edecek bir durum olmamasına rağmen, Papara’nın bu kadar uzun süre boyunca paramı incelemede tutması kabul edilemez.

Birkaç kişinin yasa dışı işlem yapması yüzünden yüz binlerce hesabı topluca bloke etmek, ardından da “inceleyeceğiz” diyerek 75 gün boyunca insanları bekletmek vicdansızlıktır. Papara’nın bu uygulaması mağduriyet ve haksızlık yaratıyor. Benim gibi standart kullanıcıların hesabı kısa sürede incelenebilecekken bu kadar uzun süre bekletilmesi, hiçbir açıklama yapılmaması ve paramın iade edilmemesi kabul edilemez.

Papara’dan beklentim, inceleme sürecinin tamamlanması ve hesabımda bekletilen 3.100 TL’nin tarafıma iade edilmesidir.

Merhaba @kullanici6962 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.