Hesabım 1 Aydan Fazla Süredir İncelemede

15 Haziran 2025 tarihinde Papara’dan hesabımın incelemeye alındığına dair bir bilgilendirme aldım. Ardından 23 Haziran’da MASAK koordinasyonlu bir inceleme kapsamında hesabıma geçici bloke uygulandığı bildirildi. Bugün itibarıyla üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti ancak hala bir dönüş yapılmadı ve paramı kullanamıyorum.

Destek ekibine ulaşmama rağmen net bir bilgi alamadım. Sürecin neden bu kadar uzadığını ve ne zaman sonuçlanacağını bilmiyorum ve artık sabırsızlanıyorum.

Papara’dan beklentim, süreci daha fazla uzatmadan bu konuyu çözmeleri ve mağduriyetimi gidermeleridir. Konuyla acilen ilgilenilmesini rica ediyorum.

Merhaba @kullanici4805 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hesabım hâlâ açılmadı bana yardım eder misiniz artık…

Merhaba @kullanici4805 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.