4 Haziran 2024 tarihinde Papara hesabım, birçok kullanıcıda olduğu gibi inceleme altına alındı ve geçici olarak bloke edildi. Hesabımda yaklaşık 40.000 TL tutarında bir bakiye bulunmakta ve bu süre zarfında hiçbir şekilde işlem yapamıyorum. Hesabımda olağan dışı hiçbir işlem gerçekleşmediği halde, yapılan incelemeler halen sonuçlandırılmadı ve tarafıma herhangi bir çözüm önerisi sunulmadı. Sürecin başından bu yana Papara müşteri hizmetleriyle defalarca iletişime geçtim, ancak her seferinde yalnızca incelemenin devam ettiği bilgisi verildi. Gerekli gelir beyanlarını sunabileceğimi belirtmeme rağmen tarafıma herhangi bir dönüş sağlanmadı. Yasal sürelerin çok üzerinde bir bekleme süresiyle karşı karşıyayım; bugün itibariyle hesabım 108 gündür bloke durumda ve mağduriyetim her geçen gün artıyor. Papara’nın kurum olarak bir çözüm sunmasını ya da en azından müşterilerine mağduriyetlerini giderecek bir yol göstermesini talep ediyorum. Bu kadar uzun süren bir inceleme hem kişi haklarımın ihlali hem de maddi ve manevi mağduriyetime sebep olmaktadır. Hesabımın bir an önce açılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
1 Beğeni
Merhaba @kullanici4022 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.