Turkcell fatura ödeme ne zaman geri gelecek?

Merhaba,

Papara benim ana hesabım olmuş durumda. (NFC’yi hala sabırsızlıkla bekliyorum) Dolayısıyla fatura ödemelerimi de buradan yapmaya özen gösteriyorum. Ancak geçtiğimiz ay itibarıyla Turkcell fatura ödeme “geçici” denilerek uygulamadan kaldırıldı ve tekrar geri gelmedi. Bugün faturanın son günüymüş ve Turkcell’den uyarı geldiği için farkına varabildim. Ve mecburen başka bir banka hesabımdan otomatik ödeme talimatı verdim.

Papara’ya Turkcell fatura ödeme ne zaman geri gelecek? Bu sorunun sebebi nedir acaba?

Merhaba @alperkanat,

Turkcell fatura ödemelerini geri getirmek için elimizden geleni yaptığımıza, ve bunun öncelikli işlerimizin arasında olduğuna emin olabilirsin. Ne yazık ki bu tamamen bizim elimizde olan bir durum değil, konu üzerine görüşmelerimiz devam ediyor.

Papara’yı ana hesabın olarak kullanman bizi çok mutlu ediyor, amacımız da tam olarak buydu zaten. Super-app demişken, 2022 yılı için planladığımız çok heyecanlı özellikleri merak ediyorsan sakın bir yere gitme. :smiley:

Valla ben sabırsızlıkla NFC eklemenizi bekliyorum. Onu ekledikten sonra ben sonsuza kadar papara kullanabilirim. :slight_smile:

1 Beğeni