Bendede aynı problem oldu yardımcı olur musunuz
Banada aynısı oldu. Yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba @kullanici1213
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba @kullanici1220
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Banada aynısı oldu yardımcı olur musunuz?
Merhaba @kullanici1535👋🏻
merhaba bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım tc mi değiştirmem gerek kendi tcmi yazmıştım ama eski olduğundan doğrulayamadım.
Merhaba @kullanici1680
aynı şekilde benimde böyle bir şey yapmam lazım lütfen bana da yardım eder misiniz ?
Merhaba @kullanici2512
Bir Papara hesabı yalnızca bir kimlik bilgisi ile doğrulanmaktadır. Kendi kimlik bilgilerin ile hesap doğrulaman ve açman gerekiyor.
aynı şekilde benimde böyle bir şey yapmam lazım lütfen bana da yardım eder misiniz ?
Merhaba @kullanici4323
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.