Sözleşmeli hesap yeni kimlik kartı

Merhabalar, 15 yaşındayım bir sorum olucak papara yetkililerine ben onaylı hesaptayken papara fare sipariş ettim hiçbir sözleşme felan imzalamadım galiba eski kimlikten yeni kimlik cıkarıcam 1-2 güne bu paparadan yeni kimliğini okut sözleşmeliye geç diyor bunu. Süresi varmıdır? Yani bunun bir süresi varmı bitme süresi. Çünkü öyle kimlik okutma yoktu bende daha yeni gelmiş bir özellikse bitmeden kullanmak istedim inşallah bitmez 1-2 güne. Ve bir sorum daha olucak velimi sözleşmeliye geçirdikden sonramı benım hesapta sözleşmeliye geçiyor? Bu kadar… :slight_smile:

Merhaba @cesurtelefonmailrc ;

Öncelikle şunu belirteyim, 18 yaş altı olduğundan dolayı sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmen için senden önce velinin sözleşmeli hesaba sahip olması gerekmektedir. Velinden sonra senin sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmen içinde fotoğraflı yeni kimlik kartına ve tek seferlikde olsa NFC destekli bir cihaza ihtiyacın var.

Velin sözleşmeli hesaba geçiş yaptıktan sonra, sende fotoğraflı yeni kimlik kartınla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabına giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğini kullanarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabilirsin ve bu işlemi herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan dilediğinde gerçekleştirebilirsin.

2 Beğeni