Sesimi duyan var mı

Merhabalar herkese dün akşamdan beri 4 kere müşteri hizmetlerine hesabımın onaylanmadığını aciliyetim olduğunu bildirdim istenilen belgeleri bir kaç kere gönderdim sürekli aynı şeyi söylüyorlar mailde talebiniz işleme alındı ya da gerekli çalışmayı başlattık diye, onaysız hesaba para gelebiliyor ama para transferi yapılamıyor ve benimde papara hesabımdan başka param yok ! Gerçekren çok sinirliyim ben aciliyet belirttikçe işlemi uzatıyorlar bu konuda yardım edebilecek biri var mı

Merhaba @siyahperdedanismanli :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Can bey müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçtim ve 2 cihazla hologram kısmında donup kalıyor farklı bir cihaz deneyin diyor cihaz falan kalmadı artık elimde tekrar destek e belgelerimi ilettim siz onaylayın hesabı artık diye lütfen bir çözüm bulun lütfen zor durumdayım !!