Sanal karttaki parayı black kart ile harcama

Merhaba. Ziraat hesabımdan papara hesabıma para transfer ettim sanal kart ile bi kısmını harcadım kalan kısmını black kart ile harcamam gerekiyor tek papara numarası olduğu için bu parayı black kart ile harcayıp harcayamayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

1 Beğeni

Merhaba @suedabahars :wave:

Papara hesabında bulunan bütün parayı hesabına tanımlı olan tüm papara kartlarında kullanabilirsin.

4 Beğeni

Merhaba uygulama neden sürekli hata veriyor Black kart istiyorum kimlik ok ama onaylma işleminde sürekli hata veriyor en nasıl alıcam başka yerden kart

1 Beğeni

Merhaba @bitoliko :wave:

Buradaki linkte bulunan tüm adımları doğruca yaptığından emin olduktan sonra hala hesabını onaylayamıyorsan ;

Kimliğini yüzünün altında tutarak seni ve kimliğini net görebileceğimiz şekilde bir fotoğraf çek.
E-Devlet üzerinden yerleşim yeri (ikametgâh)/diğer adres belgesi veya Nüfus Kayıt Örneği Belgesi oluştur.

-İlgili belgenin kimin içi alınacağı kısmında ‘‘Kendisi’’ seç.
-Belgenin neden verileceği kısmına ‘‘Kuruma İbraz’’ seç.
-Kurum adı alanına ‘‘Papara’’ yaz.
-Oluşturduğun belgeyi indir.

İndirdiğin belgeyi ve yukarıda belirtilen şekilde çektiğin fotoğrafı destek@papara.com e-posta adresine gönder. Gönderdiğin bilgiler Papara Müşteri Hizmetleri tarafından incelenerek tarafına geri dönüş yapılır.

2 Beğeni