Merhaba Türkiye de iki mobil ödeme serviside kullanilmiyor. Papara bir ilki yaparak samsung ve apple ile anlaşarak bu servisleri TR ye getirirse gönlümüze taht kurmuş olur.
Apple yeni sürümlerinde Türkiye’ye Apple pay için bazı atılımlar yaptı ancak herhangi bir net adım yok, belki yerli bir girişim bekliyor olabilirler, Papara neden olmasın ?
ayrıca google pay de güzel olurdu
Artık Türkiyeden birinin apple pay gerçekleştirebilmesi gerekiyor dilerim bu kadar yenilikçi yaklaşımınızla ilk icraatlarınızdan biri artık apple pay’ i türkiyede sunmanız olur kurtarın bizi ingiliz / amerikan bankalarından…
Kesinlikle katılıyorum. Ödeme kolaylığı deyince Apple ekosisteminden faydalanmamak mantıksız olur. Kimse bir şey dememiş bu konuda . Umarım sesimiz duyulur
Apple pay gelsin
apple pay gelirse çoook iyi olur
ApplePay’i Paparadan değil Apple’dan istemen lazım. Ayrıca ApplePay sadece Paparanın işlem hacmi için gelmez, bankalarla anlaşması da lazım.
Merhaba iphone kullanıcılarına telefon ile ödeme yapma kolaylığını lütfen ülkemize getirin apple ile anlaşma sağlarsanız saat ile ödemek gibi birçok kolaylık gelecek ilgilenirseniz sevinirim
Apple pay ve NFC üzerinden ödene gelse muhteşem olurdu
iPhone cihazlarda Apple Pay üzerinden temassız ödeme gelmeli.
Apple pay ile anlaşılıp temassız ödemelerde bu kartı kullanabilsek herkes paparayı tercih eder
Türkiyede kullanılabilir durumdaymış zaten. Bankaların apple paye uyumlu hale getirmesi lazım sadece.
Apple Pay, Samsung Pay ve Google Pay ile anlaşmalar yapılabilirse Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek büyük bir başarı elde edilebilir.
Merhaba @onurberkay2009 topluluğa hoşgeldin.
Bu konu hakkında geçmişte bir konuya yanıt vermiştim.
Önerin çok güzel olmakla beraber bunun için gereken adımın Samsung ve Apple gibi şirketler tarafından atılması ve bankacılık sisteminde birkaç yapısal değişiklik gerçekleşmesi gerekmekte.
Konuyu inceleyerek bu konu hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsin. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Merhabalar apple pay için papara cok iyi olur bazı türk markaları getirilmiş bile tek papara kalmıs papara niye ondan eksik kalsınki 2 yıldır getirilmiyor ama bence tam zamanı getirilmesi için sizin için zor iş ama 1 ay sürcek ama nerdeyse cogu kişi papara kullanıcısı olur diye düşünüyorum bu uygulamadan dolayı.