Rose Card teslimi hakkında

Merhabalar,

Yakın zamanda Rose Card talebinde bulunmuştum. Bugün elime ulaştı ama kapıda kartı teslim alırken yaşanan süreç hakkında bir soru sormak istiyorum.
Kapıyı açtıktan sonra, “Arda ** siz misiniz?” sorulduğunda, ben olduğumu belirttim, konuşmaları pek hatırlamıyorum ama sanırım yaşım reşit olmadığı için evde ailemden birisiyle görüşmek istendi, evde kimse olmadığını belirttim, sadece ben olduğum için de ailemden bir büyüğün kimliği istendi, yakın zamanda yeni kimliğe geçmek için birtakım işlemler yapmıştık, yeni kimliği teslim etmeye geldiklerini düşündüm, babamın kimliğini vermiştim, bir süre sonra kimliği geri verdi ve ben kendi adımın altına imza attıktan sonra Papara Rose Card zarfı uzattı, yeni kimlik teslimiyle ilgili bir şey sanmıştım onun için kimlik istendiğini düşünmüştüm ama Papara Rose Card’ı uzattığı vakit, yanlış anladığımı fark ettim.
Şunu sormak istiyorum, Papara Rose Card teslimi sırasında, bir aile büyüğünün kimliğinin istenmesi normal midir? Yeni kimlik teslimi ile karıştırdığım için kimliği vermiştim, arkadaş çevremden, kişinin kendi bilgileri dışında herhangi bir bilgi alındığını duymamıştım, onun için sormak istedim.

1 Beğeni

Merhaba @benardayim :wave:

Papara kart tesliminde eğer var ise kart sahibinin kimlik bilgileri istenir ve kart teslim edilir.
Evde olmaması durumunda aileden herhangi bir kişi kendi kimlik bilgileri ile kartı teslim alabilir.

Kart sahibinin siz olduğunuzu belirtmenize rağmen velinizin kimliğini istemesi yanlış bir durumdur dilerseniz AGT müşteri hizmetleri ile iletişime geçip konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

1 Beğeni