Razer gold stoğu

Bugün 250 TL değerinde Razer Gold pin satın aldım ve kod gelmedi. Evet kod gelmedi. Geçmişim bölümünde kodu göster butonu var ama hiçbir etkileşim vermiyor. Bende kod gelmeyince gmail ile destek ekibine yazdım ve paramın iade edileceğini söylediler ama benim razer gold epin almam gerekiyor stokta olmadığı için mi? Yoksa bu bir hata mıydı? Yine razer gold pin satın alsam yine aynı sorunu mu yaşarım?

1 Beğeni

Merhaba @atakanbahadir0555 :wave:

Muhtemelen stok yokluğundan kaynaklanmaktadır, şuanda razer gold satımı yapılmamaktadır buda gene stokdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum stoklar yenilenince sistem tekrardan aktif olacaktır ve tekrardan alım işleminizi deniyebilirsiniz.

Selam @atakanbahadir0555,

Topluluğa hoş geldin!

Razer Gold tarafında geçici bir çalışma mevcut. Dolayısıyla kod stoğu bulunmadığından Papara üzerinde bir süreliğine Razer Gold kodu satışı yapılamıyor. Bu süreçte, kurumun geçici olarak hizmet dışı olduğuna dair bir uyarı ile karşılaşman gayet normal. Net bir tarih veremem ancak önümüzdeki ay içinde kodlar tekrar satışa sunulacaktır diye düşünüyorum. Para iaden Papara hesabına yansıtılacaktır.

Aynı sorun benimde başıma geldi bugün. Razer gold satın aldım kodlar ulaşmadı geçmiş bölümünde kodu göster butonuna tıklanmıyor pasif durumda. Sanırım stok yok. Ne zaman stok gelir veya param iade olur bilgisi olan var mı ?