Dün gece saat 21.07de e pin satın aldım valorant için ama e pin kodum daha gelmedi 107tl ye aldığım kodlar geliyor ama 370tl ye aldığım e pin kodu gelmiyor çok acil lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba @sysfurkan285
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
bendede aynı sorun var 22 temmuzda aldığım lol için e pin kodum daha gelmedi 1 gün geçmesine rağmen gelmedi yardımcı olurmusunuz
Merhaba @froppyl971
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Bende 3 gündür valorant e pin kodum gelmiyor yardım edermisin
Aynı sorun bende de var 2 gün olucak neredeyse ne saçma iştir madem kod gelmiyor bir sorun sıkıntı var bildirilsin alışverişe kapatılsın sizde sayfanızdan kaldırın benim talebimlede ilgilenir misiniz?
Merhaba @barristandh
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
aynı sorun bende de var 5800 rp 1 gün oldu gelmedi daha
League Of Legends oyunu için aldığım 14,50 TL’lik 3 adet e-pin kodu almıştım.
48 saat içerisinde mesaj olarak gelecektir denildi ama 48 saat geçmesine rağmen gelmedi lütfen yardım edin
Merhaba @cihanyunusabatay16
Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verilmiştir. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.