Paytr den yaptığım alışverişin iadesi

merhabalar ben vatangame üzerinden bir alışveriş yapmıştım (payTR kullanıyorlar) ve güvenlik testi aşamasında birşey yapmamama rağmen siparişim iptal oldu ve bir hata verdi birkaç dakika sonra mail ime girdiğimde paramın iade edildiğini gördüm ve papara uygulamasına girdim ondan sonra bildirimlerdeki hesabınızı doğrulamadığınız için iade yapılamadı gibi bir mesajla karşılaştım bundan sonra hesabımı doğruladım ve şuanda para iadesini nasıl yapacağımı merak ediyorum iade tutarı yaklaşık 1200 tl idi ayrıca payTR ye iade hakkında mail attığımda ise iadenin başarılı olarak yapıldığını referans no ve iade onay kodu göstererek kanıtladılar şuanda para iadesini nasıl alacağımı bilmiyorum ve yardım istiyorum

1 Beğeni

Merhaba @emirrata200👋🏻

Kullanıcılarımızın hesap güvenliği bizim için çok önemli. Bu nedenle işlemlere sadece hesap sahipleri ile devam edebiliyoruz. Hesap veya işlem sahibi olan kullanıcımız, işlem yapmak istediği Papara hesabına bağlı e-posta adresi üzerinden taleplerini destek@papara.com adresimize iletebilir, sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilir veya 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimiz ile iletişime geçebilir. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Bende dün çok benzer bir şey yaşadım ve ne dün ne bugün bir iade dönüşü olmadı bu tamamen bir sorumsuzluktur ülkede böyle zaman kaybettirecek şeylerin olması inanılmaz rahatsız edici isterse 50 TL olsun iade anında sağlanmalı

Merhaba @Zoisideisinhell :wave:

Yaptığımız telefon görüşmesinde tüm detayları paylaştık ve seninle konuşmak gerçekten keyifliydi. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! :heart::sparkles: