Hesabımda 150tl var para transferi yapmak istiyorum aktif kullanıcıyım bu işlemi yapmaya yetkiniz yoktur uyarısı alıyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
Merhaba @yavuzzzgonalll
İletmiş olduğun konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için, talebini işlem yapmak istediğin Papara hesabına bağlı bilgilerin ile 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com e-posta adresimizden bize ulaşmanı rica ederiz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
2 gün önce benden istenen belgeleri yolladığım halde bir ilerleme yok. Bu belgeleri hesap açılırken isteseler hesabımıza yatırdığımız paralara el koymaları gibi bir durum söz konusu olmaz.
İnceleme devam ediyor, çalışmalar devam ediyor … mesajları geliyor. Sanki metro tünel çalışmaları yapılıyor. Durumumun ivediliğini de yolladığım e-postalarda belirtmiştim.
Merhaba @voennai
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Talebin ile ilgili süreç ve inceleme devam etmektedir. İşlemin ilgili birimimizin takibindedir.
İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı olan e-posta adresin üzerinden geri dönüş ve bilgilendirme yapılacaktır.
merhabalar ben de bir papara kullanıcısıyım ve para gönderemiyorum yetkiniz bulunmuyor diyor lütfen ilgilenin rica ediyorum
Merhaba @merkamen60
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.