Para Transferi Gelmedi

Ziraat Bankası hesabımdan papara hesabıma gönderdiğim 819.80₺’lik miktar hesaba geçmedi. Ziraat hesabımdan para çıktı ama papara hesabımda gözükmüyor aciliyeti var destek talep ediyorum

4 Beğeni

Aynı problemi bende yaşadım ziraat bankası aradım EFT işlemi gerçekleştirilmiş dedi paparaya ulaşmaya çalışıyorum ama müşteri hizmetleri cevaplamıyor yaklaşık 5 saat oldu herhangi bi şekilde işlem iptali ya da bilgilendirme yapılmadı.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici3064 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @kullanici3136 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

aynı problemi bende yaşıyorum para normalde direk geliyordu ama şimdi ne mesaj geliyor nede bildirim müşteri hizmetleri açmıyor

Aynısı bankada oldu, paramız hesaba gelmediğine, gönderilen bankadan da çıktığına göre,nereye aktarıldı,nereye gitti

Merhaba @kullanici3179 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Merhaba @kullanici3162 :waving_hand:t2:

Yaklaşık 2 gündür bendede aynı sorun var aktardıgım hesabada iade gecmedi sizin sorununuz cozuldumu ?

Merhaba @kullanici3259 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: